Articole filtrate după dată: Marți, 20 Octombrie 2020

 

Maia Sandu sau Dodon? Aceasta este, de fapt, întrebarea

N-am scris în această campanie electorală despre rezultatele unor sondaje privind preferințele politice ale moldovenilor.

Publicat în IMPORTANT VOICE

Transportarea organizată a alegătorilor la secțiile de votare în ziua scrutinului prezidențial din 1 noiembrie 2020 este interzisă.

Judecătoria Chișinău, sediul Centru, a decis scoaterea de sub sechestru a mijloacelor financiare deținute în conturile bancare deschise la BC „Victoriabank” SA de SRL „Bass Systems” (în prezent, „S&T IT Services”), despre care procurorii afirmau în luna octombrie 2019 că avea legături cu ex-liderul PDM, Vladimir Plahotniuc.

Prim-ministrul Ion Chicu a convocat o şedinţă la Guvern pentru a examina necesităţile de reglementare a activităţii şi acreditării şcolilor auto.

Încă 16 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 656 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

„Am făcut cunoștință în căminul studențesc, la universitate. Am mers la o nuntă studențească împreună. Igor este foarte hotărât în tot ce face și la această nuntă cum m-a apucat de mână, așa și mă ține”, – astfel a început povestea de dragoste a lui Igor și Galina Dodon.

Serviciului de Informaţii Externe al Federaţiei Ruse (SVR) a acuzat marţi SUA că vor să instige la o revoluţie în Republica Moldova.

Igor Dodon nu a scăpat de frica față de presa independentă din nordul țării.

Investigația Centrului „Dossier” (Досье) și RISE Moldova cu privire la implicarea serviciilor speciale ruse în politica internă a R.Moldova a bulversat societatea.

Pagina 1 din 5