Articole filtrate după dată: Luni, 19 Octombrie 2020

Aproape 34% din respondenții unui sondaj declară că vor participa la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, însă nu au decis cu cine vor vota.

„Regula autoizolării va fi respectată, dacă va exista situația contaminării și testării pozitive”.

Republica Moldova trebuie să revină la organizarea administrativă pe județe cu o autonomie largă, după modelul României, consideră candidatul Partidului Unității Naționale la alegerile prezidențiale, Octavian Țîcu.

Încă 1.601 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 252 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Platforma DA pregătește setul de acuzații care i se vor aduce lui Igor Dodon pentru trădare de patrie. Desprea aceasta anunță deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău.

Șeful Delegației Uniunii Europene în R. Moldova, Peter Michalko, consideră că modificările la Codul Electoral și legislația aferentă - Codul Contravențional și cel Penal nu au fost aprobate, deoarece nu a existat „voință politică”.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) a lansat sesiuni de formare a cadrelor didactice pentru implementarea „Reperelor metodologice privind securitatea și siguranța online a elevilor în procesul educațional la distanță pentru instituțiile de învățământ primar, gimnazial și liceal în anul de studii 2020 – 2021”.

R. Moldova are una dintre cele mai scurte speranţe de viaţă sănătoase dintre ţările europene.

Investigația Centrului Dossier care demonstrează legăturile lui Igor Dodon cu serviciile secrete ruse și modul în care „consultanți politici” ai FSB lucrează din sediul PSRM pentru campania electorală a președintelui reprezintă un fals, iar Dodon nu se va lăsa atras în asemenea „campanii urâte”.

Pagina 1 din 4