Articole filtrate după dată: Marți, 13 Octombrie 2020

Președintele SUA, Donald Trump, a revenit luni pe scena de campanie în statul Florida, asigurând audienţa că este în "plină formă", cu 22 de zile înaintea alegerilor în care se va confrunta cu democratul Joe Biden.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Numărul donatorilor de plasmă cu anticorpi rămâne scăzut în Republica Moldova, deşi medicii au făcut în repetate rânduri apel la cei care s-au vindecat de COVID-19 să doneze pentru a salva vieţile celor care fac forme grave ale bolii.

99 la sută din infectările cu SarsCov2 sunt cazuri locale sau cu transmitere comunitară. Spaţiile publice şi aglomerate sunt preferatele viruşilor.

Candidatul Platformei DA la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, Andrei Năstase, îi sugerează președintei PAS, Maia Sandu, să se retragă din cursa pentru fotoliul de președinte în favoarea lui.

Averile președintelui în prezent degrevat, Igor Dodon, dar și cele ale mamei sale, consilieră locală la Sadova, Călărași, sunt verificate în prezent de Autoritatea Națională de Integritate (ANI).

Moldova rămâne în urmă cu dezvoltarea, deoarece este nevoită să se opună pericolelor de termen scurt, susține juristul Ștefan Gligor.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

În R. Moldova, nicio reformă nu s-a soldat cu un final logic. "Acestea sunt aduse până la o anumită etapă, apoi amânate, în cele din urmă se creează un haos", a spus Galina Șelari, dr. în economie, directorul Centrului de Investigații Strategice și Reforme.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

În plină campanie electorală, candidatul Partidului Platforma DA la fotoliul de președinte, Andrei Năstase, a avut suspiciuni că a fost infectat cu virusul COVID-19. Pentru a se asigura că nu este infectat, Năstase a făcut testul, care s-a dovedit a fi negativ.

Activitatea Parlamentului rămâne în continuare incertă, iar fracțiunile PAS și Platforma DA au cerut ieri convocarea Biroului Permanent.

Edilul Capitalei nu vede nimic amuzant în liniile haotice de pe aleea din bd. Mircea cel Bătrân.

Pagina 1 din 2