IMPORTANT IN LUME

După incendiul puternic, care a avut loc pe 2 noiembrie în sectorul Botanica din Chişinău, dar şi odată cu începerea sezonului de încălzire, compania "Moldovagaz" vine cu un set de recomandări pentru locuitori.

Limitarea accesului la informație, concentrarea și pozițiile dominante pe piața media, dar și monopolul pe piața de publicitate, fac ca presa din Republica Moldova să rămână la nivelul de subzistență.

Perdantul la şefia Primăriei Chişinău, Andrei Năstase, evită să dea ochii cu presa după înfrângerea de ieri.

Blocul ACUM a reușit o performanță istorică, atunci când a dăruit capitala forțelor de stânga. Este comentariul președintelui PDM, Pavel Filip, despre rezultatele alegerilor de ieri, în urma cărora Ion Ceban a ieșit învingător.

Comisia Electorală Centrală a prezentat rezultatele preliminare ale turului doi al alegerilor locale generale din 3 noiembrie 2019.

Înfrângerea candidatului blocului ACUM la alegerile din Chişinău ţine inclusiv de faptul că blocul a acceptat să facă coaliţie cu Partidul Socialiştilor, consideră deputatul ACUM, Igor Munteanu, care este dezamăgit de înfrângerea lui Andrei Năstase.

Peste 500 de elevi și studenți din țară vor participa în această săptămână la o călătorie pe „Drumul banului”, eveniment organizat de Banca Națională a Moldovei în parteneriat cu Centrul „Expert-Grup” și băncile licențiate.

Executivul propus de liderul PNL a adunat 240 voturi, cu 7 mai multe decât cele 233 necesare. Deputații și senatorii PSD, precum și o parte dintre cei ai formațiunii conduse de Victor Ponta, Pro România, nu au participat la ședință.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Liderul transnistrean Vadim Krasnoselski consideră că poziţia Moldovei în problema bancară este "foarte necoaptă".

Serviciul Fiscal de Stat aduce la cunoștință că remitențele de peste hotare nu sunt supuse impozitării.

Pagina 1 din 4