IMPORTANT IN LUME

Deputata Partidului Platforma pentru Demnitate şi Adevăr (Platforma DA - "I."), Arina Spătaru, consideră că fracţiunile Partidului Socialiştilor (PSRM) şi Partidului Democrat (PDM) au format o coaliţie în comisiile parlamentare.

Finanţarea Moldovei de către Rusia înseamnă stagnare şi menţinerea sistemelor corupte în ţară, susţine deputatul blocului ACUM, Dumitru Alaiba.

Președintele Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” Vadim Ceban a participat azi, 21 noiembrie, în cadru ședinței guvernamentale a Comisiei pentru Situații Excepționale de pe lângă prim-ministrul Republicii Moldova.

Partidul Șor cere permisiunea lui Ion Ceban de a putea reabilita pasajele subterane din Capitală.

Republica Moldova ocupă locul 73 în clasamentul atractivităţii cetăţeniei.

Gara Auto Centrală va fi mutată în altă parte. Declarația a fost făcută de primarul general, Ion Ceban, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău.

Vadim Brînzan, fostul ministrul al Economiei în Guvernul Maia Sandu, spune că are senzaţia că cei din fostul Executiv vor reveni la guvernare.

Guvernul intenţionează până la sfârşitul anului să corecteze erorile autorităţilor anterioare, admise în procesul de reformare a justiţiei.

Procuratura Anticorupție a efectuat acțiuni de urmărire penală în privința fostului șef de la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) Nicolae Chitoroagă.

"Acum est chiar greu de trăit în Moldova, nu-i de lucru, nu-i cum trebuie şi trebuie să căutăm trai, să trăim cu copiii, cu familia. Nu avem altă posibilitate să trăim".

Pagina 1 din 4