IMPORTANT IN LUME

Numele candidatului blocului ACUM, Andrei Năstase, şi al candidatul Partidului Democrat, Vladimir Cebotari, care va lupta pentru fotoliul de primar al capitalei la alegerile din 20 octombrie, se regăsesc cel mai adesea în informaţiile portalurilor online de ştiri.

În acest weekend, Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va găzdui o sărbătoare cu un caracter inedit — Ziua Vinului.

Parlamentul a luat act de raportul și concluziile Comisiei de anchetă pentru evaluarea modului de pregătire și desfășurare a privatizării Companiei Aeriene ”Air Moldova”.

Nu e treaba lui Dodon să se implice în activitatea Guvernului şi a Parlamentului.

Raportul Comisiei de anchetă pentru evaluarea modului de pregătire și desfășurare a concesionării Î.S. ”Aeroportul Internațional Chișinău” a fost audiat, astăzi, în Parlament.

Aeronava care a provocat mare deranj chișinăuienilor ar face parte din aceeași companie avionul căreia s-a prăbușit astăzi în Ucraina.

Acțiunile reprezentanților Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat în administrația publică locală din Chișinău, în propriile lor interese politice, au provocat daune enorme orașului și locuitorilor săi.

Liderul social-democraților, Victor Șelin, a venit cu o reacție după ce în presă au apărut informații că fostul șef adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, s-a angajat în sectorul privat.

Accident grav pe traseul Chișinău-Hâncești. Un microbuz de rută s-a inversat după ce s-a tamponat cu un automobil.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Comerţul liber cu Uniunea Europeană este foarte important pentru Transnistria.

Pagina 1 din 4