IMPORTANT IN LUME

Colaborarea dintre Uniunea Europeană și Republica Moldova, reglementarea transnistreană şi reformele care vor fi implementate, au fost câteva dintre subiectele discutate de premierul Maia Sandu, care a avut, astăzi, la Chişinău, o întrevedere cu Federica Mogherini, Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe și Politică de Securitate.

Candidatul USB la funcția de primar general al Capitalei, Valeriu Munteanu, contestă în instanța de judecată folosirea personalității lui Ștefan cel Mare în pliantele electorale ale lui Andrei Năstase.

Ministrul Finanţelor, Natalia Gavriliţă, a respins zvonurile privind o posibilă majorare a impozitelor, zvonuri care ţin inclusiv de declaraţiile prim-ministrului Maia Sandu la un post de televiziune precum că "se examinează problema revenirii la impozitarea progresivă".

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracţionale a CNA şi Procuratura Anticorupţie au aplicat sechestru în valoare de circa 670 de milioane de lei pe bunuri care aparţin Î.S. "Air Moldova".

Activista Greta Thunberg a devenit ținta președintelui Vladimir Putin, când acesta a declarat în fața unui forum organizat pentru dezbaterea chestiunilor legate de energie că nu împărtășește entuziasmul privind discursul ei de la ONU.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Andrei Năstase şi-a cumpărat o maşină nouă de 41.750 de euro. Informaţia apare în ultima declaraţie de avere depusă de acesta, atunci când a devenit ministru de Interne.

Primăria Chișinău va acorda ajutoare materiale pentru 2.000 de pensionari din Chișinău.

Candidatul la funcția de edil al Capitalei, Octavian Țîcu, i-a sugerat fostului edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, să mulțumească blocului ACUM pentru că nu este târât prin instanțe pentru cele peste 400 de dosare deschise pe numele său de către regimul Plahotniuc.

Fostul şef al Procuraturii municipiului Chişinău, candidatul la funcţia de primar al Capitalei, Ivan Diacov, vine cu acuzaţii dure la adresa procurorului general interimar, Dumitru Robu.

Parlamentul urmează să adopte un proiect de lege privind statului municipiului Bălți.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE
Pagina 1 din 4