IMPORTANT IN LUME

Mihai Ghimpu, Marian Lupu și Vlad Filat m-au vândut ca pe o prostituată.

Centrul de Informaţii Universitare anunţă lansarea celei de-a VI-a ediții a programului „Burse pentru Viitorul Tău!”, ediţia 2019-2020.

„Noua guvernare își face PR pe munca Guvernului PDM”, susține fostul premier al Republicii Moldova.

Președintele american Donald Trump a sugerat în cadrul unei întâlniri din luna martie că migranții ar trebui împușcați în picioare, pentru a fi încetiniți după ce trec granița. Informațiile au apărut abia acum în presa americană.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Mai mulți deputați din Parlament, dar și foști angajați din cadrul Ministerul de Interne urmează să fie audiați privind tentativa de puci anticonstituțional.

 Preşedintele Comisiei parlamentare de investigare a fraudei bancare, Alexandru Slusari, intenţionează să obţină desecretizarea tuturor documentelor care au legătură cu dosarul.

Primul kilometru de asfalt a fost turnat, miercuri, pe şoseaua de centură a municipiului Bacău, care face parte din Autostrada „Moldova”, a anunţat, pe Facebook, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, Ovidiu Mugurel Laicu.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Kaufland anunţă o schimbare majoră a pungilor de la raionul de fructe şi legume, în urma căreia clienţii vor fi obligaţi să scoată bani din buzunar pentru fiecare pungă pe care o folosesc.

Experții Fondului Monetar Internațional (FMI), care se află în misiune în R. Moldova, au avut cu membrii Guvernului cea mai lungă discuție la care au asistat vreodată, ceea ce este un „semn pozitiv”, a comentat Maia Sandu.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Deputații fracțiunii Partidului Șor au înregistrat la Parlament o inițiativă legislativă care propune ca procurorul general al Republicii Moldova să fie ales direct de către popor.

Pagina 1 din 4