IMPORTANT IN LUME

Dintre candidaţii la primăria Chişinăului, Andrei Năstase (din partea blocului ACUM) şi Ion Ceban (din partea PSRM) sunt menţionaţi cel mai des în ştirile posturilor de televiziune moldoveneşti.

Raportul comisiei parlamentare de investigare a fraudei bancare este gata şi urmează a fi prezentat Parlamentului.

Sesizarea depusă la Curtea Constituțională de către procurorul general interimar Dumitru Robu, care vizează procedura de ridicare a imunității deputaților, a fost respinsă de magistrați.

Centrul Republican de Diagnostică Veterinară este instituţia ce asigură controlul calităţii şi inofensivitatii produselor alimentare de origine animală şi specialiştii ei trebuiau să verifice şi să interzică loturile de peşte infestate cu paraziţi, ce au ajuns la consumatori

Marea Britanie va deporta cetățenii UE care nu au aplicat la timp pentru a primi statut de ședere în Regatul Unit după Brexit, a declarat Brandon Lewis, adjunct al ministrului britanic de Interne, citat de postul BBC News.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a admis demersul procurorilor cu aplicarea măsurii preventive - arest preventiv pentru un termen de 30 zile și au emis mandat de arest în privința lui Vladimir Plahotniuc.

Preşedintele ţării, Igor Dodon, a promulgat legea privind arderea deşeurilor în întreprinderi specializate, care a stârnit discuţii aprinse în societate.

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a spus că Donbasul acaparat se deosebește de Transnistria doar prin faptul că în Ucraina se trag focuri de armă.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Topul televiziunilor tendențioase în campania electorală pentru alegerile locale este condus de NTV Moldova și Accent TV, urmat de RTR Moldova, Publika TV și Prime.

Deputatul Pavel Filip acuză noua guvernare că fracțiunea PDM este discrimată.

Pagina 1 din 4