IMPORTANT IN LUME

În nordul țării vor fi implementate două proiecte de eficiență energetică și patru proiecte de îmbunătățire a serviciilor de alimentare cu apă.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Președintele țării, Igor Dodon, vine cu o reacție după ce deputatul Alexandru Jizdan a cerut ca vila prezidențială de la Condrița să fie transformată în sanatoriu pentru persoanele în etate.

Tenismenul moldovean Radu Albot debutează cu victorie la turneul ATP de la Tokyo.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

În ședința de astăzi, întâi octombrie, a Comisiei de anchetă N.51 cu privire la modul de organizare și desfășurare a privatizării și concesionări proprietății publice (2013-2019), au fost aprobate cu votul majorității deputaților Rapoartele cu privire la concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău (AIC) și privatizarea Î.S. Air-Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Un nou sondaj dat publicității astăzi arată că reprezentatul socialiștilor și candidatul blocului ACUM se vor confrunta în turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al Chișinăului.

Preşedintele operatorului Portului Giurgiuleşti "Danube Logistics" SRL (compania-fiică a "Danube Logistics Holding BV"), Thomas Moser, respinge informaţia apărută în presă precum că a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni ale Portului Giurgiuleşti pentru suma de numai 340 de dolari.

Deputații Partidului Șor au elaborat o inițiativă legislativă prin care propun penalizarea politicienilor care nu-și respectă promisiunile electorale după alegeri.

Şoferiţa care a provocat un accident rutier grav pe strada Alba Iulia din Capitală are 43 de procese-verbale, întocmite de poliţişti pentru încălcări comise în perioada anilor 2010 - 2018.

Numărul americanilor care consideră că preşedintele Donald Trump ar trebui să fie destituit a crescut cu opt puncte procentuale în ultima săptămână, în contextul publicării transcriptului convorbirii telefonice purtate la 25 iulie de liderul american şi omologul său ucrainean Volodimir Zelenski, indică un sondaj de opinie Reuters/Ipsos dat luni publicităţii.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare anunță că se alătură pachetului de finanțare în valoare de 150 de milioane de dolari pentru compania Trans-Oil.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE
Pagina 1 din 4