Articole filtrate după dată: Marți, 05 Noiembrie 2019

Președintele țării, Igor Dodon, le-a cerut socialiștilor să inițieze și să insiste pe formarea cât mai rapidă cu Blocul ACUM, a coalițiilor în teritoriu, inclusiv în Consiliul Municipal Chișinău.

Prima în UTA Gagauz-Yeri fabrică de ciocolată se va deschide în satul Cazaclia. Aceasta va fi o afacere de familie, care lucrează în prezent asupra sortimentului, întreprinderea pregătindu-se de lansare.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Autoritățile kazahe sunt gata să facă o înțelegere cu miliardarul Anatol Stati şi să achite despăgubirile de peste jumătate de miliard de dolari, scrie presa de opoziţie din Kazahstan.

Potrivit Băncii Naționale a Moldovei, datoria externă a țării constituie circa 7,5 miliarde de dolari, pentru anul 2018.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Pavel Filip a vorbit despre un posibil traseism politic, în contextul în care se aşteaptă ca o parte dintre primarii şi consilierii democraţi să fie racolaţi de cei de la guvernare, după turul II al scrutinului.

Un raport de analiză a funcționării Inspectoratului General de Carabinieri, care conține recomandări pentru îmbunătățirea activității instituției, a fost prezentat astăzi, 5 noiembrie.

Cred că asemenea lucruri importante trebuie discutate în funcţie de situaţie şi date concrete.

Fostul edil general interimal al Capitalei vine cu precizări noi după ce în presă au apărut mai multe informații precum că la domiciliu său oamenii legii întreprind percheziții.

Andrei Năstase nu mai vrea să fie edil al Capitalei, chiar dacă a luptat aprig pentru această funcţie.

INI de comun cu PCCOCS și Direcția Generală Urmărire Penală a IGP întreprind percheziții pe mai multe adrese din Chișinău.

Pagina 1 din 3