Articole filtrate după dată: Vineri, 15 Noiembrie 2019

 Fostul premier Maia Sandu promite că va rămâne activă în viața politică și nu va pleca din Republica Moldova, pentru că are sprijin din partea cetățenilor, iar faptul că nu mai are vreo funcție nici în Guvern, nici în Parlament îi va oferi timpul necesar pentru a se ocupa mai mult de partidul pe care îl conduce, de membrii acestuia și consolidarea organizațiilor teritoriale ale PAS.

PAS și PPDA vor avea fracțiuni separate în Consiliul Municipal.

După ce a pierdul alegerile în Chișinău, iar guvernul condus de Maia Sandu a afost demis, Andrei Năstase a fost surprins la ședința Consiliului Municipal Chișinău.

Șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, solicită mărirea numărului de procurori de la 720 la 750 și personal auxiliar de la 700 la 750 de persoane.

Liderul PPDA, Andrei Năstase, spune că filmulețele unde Igor Dodon și Vlad Pahotniuc vorbesc despre federalizarea țării și negociază unele chestiuni politice sunt adevărate și că Procuratura trebuie să-i cerceteze pe ambii.

Igor Dodon i-a prezentat pe Anatol Usatîi, Ministru al Economiei și Infrastructurii, Fadei Nagacevschi, Ministru al Justiției, Aureliu Ciocoi, Ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, angajaților.

Ședința matinală a guvernului Chicu, despre care se spune în această dimineață că a fost amânată, de fapt, a avut loc, doar că departe de ochii presei.

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a declarat în cadrul emisiunii "În Profunzime" că Vlad Plahotniuc are un al doilea pașaport, făcut pe "un nume de socialist".

Președintele țării este convins că Guvernul Maiei Sandu a avut o strategie bine gândită pentru a demite șeful statului din funcție și pentru a învinovăți pe nedrept Partidul Socialiștilor.

Activistul Victor Chironda, care a candidat la alegerile din Capitală din partea Mișcării politice „Forța Nouă”, acumulând 2,73% din voturi în turul I, a anunțat că a acceptat funcția de viceprimar, propusă de Ion Ceban.

Pagina 1 din 2