Articole filtrate după dată: Luni, 11 Noiembrie 2019

Avizul Comisiei de la Veneţia pentru expertizarea Legii Procuraturii, propus de Maia Sandu, nu este o soluţie pentru a soluţiona situaţia politică actuală din ţară.

Fostul premier Ion Sturza se confruntă cu efectul "deja vu" în privinţa crizei ce a apărut în coaliţia de guvernare, menţionând că situaţia este similară cu cea din 1999, când el a fost demis.

Parlamentul se va convoca mâine în ședință plenară, la ora 10:00, pentru a examina moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu.

O listă de propusă de Prim-ministrul Maia Sandu la funcția de procuror general este unica soluție care ar garanta candidați integri și curajoși pentru această poziție.

Traseul național R-6 Bălți-Chișinău, în apropiere de Sângerei, a fost blocat de către șoferii de TIR-uri.

Ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan, a fost în vizită la Președinție, unde a discutat situația politică actuală cu Igor Dodon, transmit surse ale portalului Unimedia.

Liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, susține că președintele Igor Dodon corupe deputați care să susțină moțiunea de cenzură a socialiștilor împotriva Guvernului Maia Sandu.

Doamna prim-ministru Maia Sandu a încremenit în proiect și a devenit ostatica propriului moft politic.

Ion Ceban este noul primar general al municipiului Chișinău. Este decizia Judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani, care i-a validat luni mandatul câștigat în cel de-al doilea tur al alegerilor locale generale din 3 noiembrie 2019.

Majoritatea cetăţenilor români care au votat în Moldova la alegerile prezidenţiale din România l-au susţinut pe preşedintele Klaus Iohannis.

Pagina 1 din 4