Articole filtrate după dată: Vineri, 01 Noiembrie 2019

Preşedintele Igor Dodon consideră una dintre principalele sarcini este menţinerea păcii şi armoniei interetnice în Moldova. El a afirmat acest lucru vineri la inaugurarea la Chişinău a celui de-al II-lea forum al etniilor cu genericul "Inima mea este Moldova".

Premierul țării Maia Sandu și fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, au îndemnat alegătorii să iasă la vot și să-l susțină pe Andrei Năstase în turul doi al alegerilor.

Guvernul a avizat negativ, la ședința de vineri, 1 noiembrie, proiectul de lege prin care s-a propus ca Procurorul General să fie ales și demis de către cetățeni, prin sufragiu universal, egal, secret și direct.

Remitențele de peste hotare nu sunt supuse impozitării. Precizarea a fost făcută de Serviciul Fiscal de Stat (Fisc) după ce în presă au apărut unele informații greșite.

Este important să înțelegem că cheia pentru majoritatea problemelor din oraș se află nu la primar ci în consiliul municipal.

„Riscul e mare să alegem un primar de Chișinău necompetent”. Asta a declarat socialistul Ion Ceban pe final de campanie electorală, în cadrul unei conferințe de presă.

Cel mai bun prieten al lui Vladimir Zelenski, Evghenii Koșevoi, a dezvăluit o informație delicată care ține de alegerile parlamentare din Ucraina.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

„Autoritățile moldovenești aproape că nu investesc în acțiuni de prevenire a abuzului sexual asupra copiilor. Și asta în condițiile în care acest fenomen a luat proporții îngrijorătoare, în ultimii ani”.

Pericol ecologic în satul Hârbovăţ, raionul Anenii Noi. Oamenii locuiesc în apropierea unui depozit de pesticide, unde sunt stocate produse vechi de peste 20 de ani.

Procedura de destituire din funcţie a preşedintelui american Donald Trump a început joi seară la Washington.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME
Pagina 1 din 4