Articole filtrate după dată: Miercuri, 23 Septembrie 2020

Lista agenților economici din Capitală care încalcă normele va fi făcută publică, pentru ca cetățenii să poată vedea cine se face vinovat pentru mirosul insuportabil.

După ce ieri, 22 septembrie, în R. Moldova a fost atins un nou anti-record, deputatul Dumitru Alaiba a dat vina pe autorități pentru proasta gestionare a situației din țară.

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), tot ea candidat din partea formațiunii politice în cadrul alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie, declară că Ambasadorul Republicii Moldova la Moscova, Andrei Neguța, a solicitat deschiderea a 100 de secții de votare în Federația Rusă.

Fostul lider interlop, Mihail Aizin, decorat săptămâna trecută de preşedintele Igor Dodon cu ordinul "Gloria Muncii", a primit, în ultimii 15 ani, mai multe distincţii bisericeşti.

Începând cu 22 septembrie, a fost lansată testarea de screening la hepatitele virale B și C cu Teste Rapide de Diagnostic (TRD) pentru persoanele cu un nivel înalt de seroprevalență sau expuse unui risc sporit de infectare, pentru depistarea precoce a infecției cu virusul hepatic B și C.

Până la acest moment, există un număr de 5.377 de lucrători medicali infectaţi – medici, infirmiere, farmacişti, şoferi de ambulanţă, asistenţi medicali.

Fostul judecător al Curții Constituționale, tot el ex-șeful Serviciului de Informații și Securitate, Artur Reșetnicov, refuză să vorbească atunci când vine vorba de averea sa și a familiei, acumulată pe toată perioada cât a deținut funcții publice, din 2001 până în 2019, inclusiv cea de deputat.

Persoanele care au avut pneumonie cauzată de coronavirus vor putea beneficia de tratament gratuit.

Semafoare sonore, subterane accesibile pentru persoanele cu mobilitate redusă sau trotuare fără mașini parcate.

Cel de-al doilea președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi, a declarat în cadrul emisiunii “Puterea a Patra” de la N4 că dosarul fiului său mai mare, Sergiu Lucinschi este unul la comandă.

Pagina 1 din 2