Articole filtrate după dată: Marți, 22 Septembrie 2020

Modificările care subminează integritatea procesului electoral în Republica Moldova sunt de neacceptat.

Zece insule din Pacific nu au înregistrat niciun caz de COVID-19, după ce au decis să-şi închidă graniţele.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Deși la inaugurarea veceului școlii din satul Hiliuți, raionul Râșcani au participat mai multe persoane, numai șefa gimnaziului, Ana Matei, s-a ales cu un proces verbal, pentru că ar fi organizat evenimentul cu încălcarea măsurilor anti-COVID-19.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Rachetele Patriot achiziționate de România nu reprezintă un pericol pentru ruși pe timp de pace, dar, ”fără îndoială, vor fi considerate drept ținte” în cazul în care Rusia va ataca România, scrie presa de la Moscova.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 19 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 650 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Remdesivir, primul medicament autorizat condiționat pentru tratamentul pacienților cu Covid-19 va ajunge în Republica Moldova în această săptămână.

Curtea de Apel Chişinău a declarat ieri drept inadmisibile constestaţiile depuse de PL şi PLDM, prin care s-a solicitat anularea Circularei CEC nr. 2796 din 15 septembrie 2020.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova se declară nedumerit în legătură cu acuzațiile absolut nefondate din partea unui grup de deputați din Parlamentul European.

''Socialiștii de la Bălți intenționează să organizeze un protest al părinților și elevilor de la Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare” și gimnaziul nr. 6 din municipiu''.

Pagina 1 din 6