Articole filtrate după dată: Joi, 06 August 2020

Armamentul cu care timp de patru zile Armenia a tras focuri de armă spre Azerbaidjan ar fi fost transportat atacatorilor prin Republica Moldova.

Încă 5 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 406 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 5 în Transnistria.

Cultura de porumb a fost compromisă în acest an. Agricultorii nu pot strânge nici măcar un kilogram de grăunțe la hectar.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

PAS reiterează solicitarea către alte forţe politice, către majoritatea parlamentară şi către Guvern, în mod de urgenţă, să se convoace şedinţa Parlamentului, săptămâna viitoare, şi să se aprobe deciziile care ar ajuta sectorul agricol să supravieţuiască.

Deputatul socialist Bogdan Țîrdea a venit cu o reacție după ce Curtea Constituțională a anunțat că președintele Republicii Moldova poate fi suspendat din funcție sau chiar demis.

Cele două explozii de marţi, de la Beirut, au ucis cel puţin 137 de oameni şi au rănit peste 5.000, iar zeci de persoane sunt în continuare date dispărute. În cursul zilei ar putea fi anunţat un nou bilanţ, a declarat un purtător de cuvânt oficial.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) desfășoară la Președinției un flashmob în susținerea agricultorilor.

Formația Sheriff Tiraspol și-a confirmat statutul de mare favorită la titlu în Divizia Națională de fotbal.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Infecţiile anterioare cu virusurile care provoacă răceli pot antrena sistemul imunitar pentru a recunoaşte şi ataca virusul SARS-CoV-2, conform unui nou studiu publicat în revista Science.

Pagina 1 din 4