Articole filtrate după dată: Miercuri, 05 August 2020

Reprezentanții Asociației Patronale Moldovenești de Reciclare și Colectare a Metalelor Feroase și Neferoase solicită să fie revizuite acțiunile organului de urmărire penală, cu eliberarea din arest a asociaților pieței metalelor din Moldova reținuți în așa-numitul dosar „Metalferos”

Iurie Reniță revine la dosarul Bahamas. Deputatul Platformei DA a publicat 4 documente în care sunt vizați 4 deputați socialiști – Corneliu Furculiță, Vasile Bolea, Vladimir Odnostalco și Petru Burduja.

Asociația Patronală Moldovenească de Reciclare și Colectare a Metalelor Feroase și Neferoase constată cu îngrijorare amplificarea presiunilor asupra membrilor să-i.

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), fosta prim-ministră Maia Sandu, s-a pronunțat asupra teoriei privind nava „Rhosus.

Peste jumătate din școlile din țară sunt pregătite să organizeze procesul de studii de la 1 septembrie în regim obișnuit, cu respectarea normelor sanitare.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din satul Sadova, raionul Călărași, a decedat pe patul de spital după ce a fost bătut cu cruzime de către mai mulți consăteni în urma unui conflict.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Rusia nu a permis intrarea în țară și a distrus mai mult de 16 tone de prune din Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Şi consulatul Republicii Moldova în Liban a fost avariat după explozia de ieri din portul din Beirut.

Deputatul socialist Vasile Bolea anunță că a depus o sesizare la Autoritatea Națională de Integritate privind declarația deputatului PAS, Petru Frunze.

Este sau nu obligat președintele să desemneze candidatul pentru funcția de prim-ministru propus de majoritatea parlamentară în timpul consultărilor?

Pagina 1 din 4