Articole filtrate după dată: Marți, 04 August 2020

Partidul "Pro Moldova" consideră că autorităţile trebuie să creeze condiţii pentru desfăşurarea alegerilor prezidenţiale la timp.

Proiectul privind scutirea de taxe a transportatorilor auto de călători în perioada 1 iunie - 31 decembrie 2020 a fost aprobat, astăzi, 4 august, în cadrul şedinţei Consiliului municipal Chişinău.

Curtea Constituţională a declarat neconstituţionale dispoziţiile articolului 84 din Legea insolvabilităţii referitoare la omisiunea de a reglementa durata maximă pentru care poate fi dispusă obligaţia de a nu părăsi teritoriul ţării sau localitatea de reşedinţă.

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, în cadrul unei adresări către popor, a declarat că Federația Rusă nu mai are relații „frățești” cu Belarusul, ci relații de simpli „parteneri”.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Partidul "Pro Moldova" propune declararea situaţiei excepţionale în agricultură.

Moldova şi Ucraina au convenit să reia consultările bilaterale pentru soluţionarea unor chestiuni problematice între cele două ţări.

Liderul "Partidului Nostru", Renato Usatîi, consideră că trebuie traşi la răspundere penală toţi cei implicaţi în excluderea partidului "Patria" din alegerile din 2014.

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Oleg Țulea, aflându-se la Kiev, după întrevederea cu omologul ucrainean, Dmytro Kuleba, a venit cu unele declarații de presă.

Încă 10 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 332 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 8 în Transnistria.

Pagina 1 din 4