Articole filtrate după dată: Luni, 03 August 2020

Administratorul unei piscine din țară susține că este șocat și indignat de decizia autorităților de a le sista activitatea.

Mulţi dintre moldoveni habar nu au care sunt simptomele COVID-19.

Au apărut noi detalii despre operațiunea de amploare desfășurată în această dimineață de către procurori în comun cu ofițerii SPIA și SIS la Inspectoratul Național de Investigații, în cadrul dosarului „Metalferos”, și care până la această oră s-a soldat cu reținerea a cel patru ofițeri din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI.

Maia Sandu – pisică prietenoasă, pe când Renato Usatîi – un iepure descurcăreț. Acestea sunt asociațiile pe care le-au făcut respondenții în cadrul sondajului socio-politic III din 2020 realizat de către Compania de cercetare și consultanță politică „Intellect Group”. Moldovenii au avut de ales dintre câteva variante.

Sorin Dolea, avocat specializat în arbitraje internaționale, susţine că la Stockholm nu s-a decis încă nimic, iar procesul va continua.

Partidul Politic „ȘOR” înregistrează cea mai rapidă creștere în sondaje și va obține mai mult decât dublul mandatelor de deputat în comparație cu rezultatele alegerilor parlamentare din 2019, potrivit unui sondaj prezentat luni, 3 august, de compania „Intellect Group”.

Procurorii în comun cu ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI, dar și ofițerii din cadrul Serviciului de Informații și Securitate, au descins în această dimineață cu mai multe percheziții la Inspectoratul Național de Investigații (INI) al IGP.

În cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegerile parlamentare anticipate, în noul Legislativ ar accede 5 formațiuni.

Alexandru Slusari, președintele fracțiunii parlamentare și vicepreședinte al Platformei DA, cere prim-ministrului informații privind proiectul de lege nr. 340, „care pavează drumul escrocilor spre mușamalizarea furturilor de bani și bunuri!!”.

Situaţia preelectorală din Moldova, cel mai probabil, nu îi va permite preşedintelui Igor Dodon să meargă în întâmpinarea Tiraspolului în ce priveşte soluţionarea problemelor abordate de acesta.

Pagina 1 din 4