Articole filtrate după dată: Marți, 11 August 2020

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a primit cu prudenţă vestea că Rusia a înregistrat primul vaccin împotriva COVID-19 şi a semnalat că acest vaccin, la fel ca celelalte, trebuie să urmeze etapele de precalificare şi evaluare stabilite de această organizaţie, relatează agenţiile Reuters şi EFE.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 7 persoane, printre care un medic, au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 382 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 9 în Transnistria.

Dezinformarea în legătură cu noul coronavirus a provocat mii de morţi şi a condus la situaţia în care mii de oameni au necesitat asistenţă medicală.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Deputații din patru fracțiuni parlamentare: PDM, PSRM, PAS și Platforma "DA" s-au întâlnit la Parlament și au discutat timp de două ore, dar nu au găsit soluții concrete pentru problemele agricultorilor afectaţi de secetă şi grindină.

Până la data de 7 august, 1611 angajați din sistemul medical au primit indemnizația unică de 16 mii de lei din partea statului. Ceea ce reprezintă practic jumătate din numărul total de angajați infectați cu noul coronavirus, care la 7 august număra 3.459 de persoane.

Pandemia de coronavirus se permanentizează, trebuie să învățăm să trăim cu această pandemie.

„România infectează Italia cu basarabeni”, acesta este mesajul mai multor ziare importante din Italia, care au publicat, la începutul lunii august curent, mai multe articole despre corupția de la frontiera moldo-română, unde cetățenii R. Moldova ar fi lăsați să meargă în UE achitând mită de până la 100 de euro.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Conform declarațiilor cu privire la impozitul pe venit depuse pentru perioada fiscală 2019 în R. Moldova sunt 2.515 milionari.

Bunuri în valoare 1,9 miliarde de lei ale unei bănci comerciale, figurantă în dosarul fraudei bancară, vor fi puse sub sechestru.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE
Pagina 1 din 5