Important in Economie

În prezent în R. Moldova sunt 6 cazuri suspecte de coronavirus.

Preşedintele "Partidului Nostru", Renato Usatîi, consideră că Preşedintele Igor Dodon a decis să folosească situaţia cu coronavirsul "pentru a ataca opoziţia şi pentru a distrage atenţia publicului de la tranzacţia socialiştilor cu democraţii".

Răspândirea coronavirusului în Moldova depinde, în mare măsură, de cetăţenii veniţi din ţările afectate. Medicul Mihai Stratulat afirmă că toţi cei care nu completează corect fişele epidemiologice şi care nu respectă regimul de carantină la domiciliu răspândesc în mod conştient virusul.

Autoritățile din R. Moldova au identificat locul aflării a celor 14 pasageri care au indicat date eronate în fișele epidimiologice, după ce au ajuns sâmbătă la Chișinău cu avionul de la Milano, în care s-a aflat femeia infectată cu coronavirusul de tip nou.

Ministrul Apărării Victor Gaiciuc a dispus interzicerea accesului în unităţile Armatei Naţionale a persoanelor străine şi a vizitatorilor (rudele militarilor în termen), a concediilor pentru ostaşi şi activităţilor în masă.

Ediția de primăvară a expoziției internaționale MOLDAGROTECH planificată pentru perioada 11 - 14 martie 2020 a fost anulată.

Zhong Nanshan, şeful Comisiei Naționale pentru Sănătate de la Beijing, estimează că epidemia de coronavirus se va extinde până în luna iunie cel puțin.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Președintele Igor Dodon a făcut public numele femeii infectate cu noul coronavirus, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o astăzi.

Orice persoană care deține un autovehicul este obligată să procure poliță de asigurare auto de răspundere civilă. Polițe de asigurare auto există de mai multe feluri.

Șeful statului, Igor Dodon, i-a cerut premierului Ion Chicu să elaboreze și să adopte modificările necesare la legislație pentru ca cetățenii care nu respectă indicațiile medicilor și ale autorităților să fie trași la răspundere penală.

Pagina 1 din 5