Important in Economie

„Am avut-o cu Jan Jambon MInistru-președintele Flandrei” - este titlul unui articol plasat astăzi chiar pe site-ul președintelui Igor Dodon.

Un medicament care a ucis sute de oameni se vinde liber în R. Moldova.

Liderul fracțiunii PD, Dumitru Diacov, acuză că Vladimir Voronin ar face jocul celor din grupul Pro Moldova.

O alianță formalizată dintre Partidul Socialiștilor și Partidul Democrat, tot mai des vehiculată în ultimul timp și care nu este exclusă nici de președintele Igor Dodon, este foarte probabilă, constată analiștii politici.

Zimbru Chișinău se retrage din Divizia Națională de fotbal a Republicii Moldova. Anunțul a fost făcut de conducerea clubului marți, 3 martie, în cadrul unei conferințe de presă.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Moldindconbank vine cu o reacție după ce în ultimele zile s-au înteţit zvonurile precum că a doua cea mai mare bancă din Moldova, s-ar afla în continuare sub controlul fostului lider democrat Vladimir Plahotniuc, care ar pune la cale o tranzacţie de circa 100 milioane euro cu acţiunile Moldoindconbank.

Peste 48.000 de mii de oameni au fost infectați cu coronavirusul Covid-19 și au fost declarați vindecați.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Deputatul PAS Galina Sajin este în carantină după ce a revenit din Italia.

Republica Moldova ocupă locul 78 din 195 de ţări ale lumii, în Indexul Global al Siguranţei Medicale, care arată capacitatea statelor de a face faţă epidemiilor şi pandemiilor.

Primul caz de infectare cu coronavirus a fost depistat în Ucraina.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME
Pagina 1 din 5