Important in Economie

Decretarea stării de urgență în R.Moldova în contextul pandemiei de coronavirus, care implică și limitarea activității economice și restricționarea frontierelor, creează premise favorabile pentru ca statul să se apropie de cea de-a patra criză valutară din istoria sa.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Papa Francisc a făcut apel la toţi credincioşii din lume să recite "Tatăl Nostru" pe 25 martie la ora prânzului, un gest prin care doreşte să universalizeze rugăciunea ca metodă de combatere a pandemiei de coronavirus, care în Italia s-a soldat cu peste 4.800 de decese, relatează EFE.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Premierul Ion Chicu a venit cu unele date statistice privind lăcașurile sfinte monitorizate de poliție, în contextul stării de urgență insituită din cauza pandemiei COVID-19.

La o săptămână după confirmarea primului caz de COVID-19 în Moldova, fiecare al doilea cetățean (52,2%) considera că COVID-19 este o amenințare exagerată.

Încă 15 cazuri de coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova.

La începutul acestei săptămâni, pe lângă cei cinci soroceni cu diagnosticul confirmat de Coronavirus, mai este un suspect, iar alte 51 de persoane care au intrat în contact cu cei infectați și cu cel suspect sunt monitorizați de medici.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării (MECC) va asigura continuitatea didactică, astfel încât din criza COVID-19 să se iasă cu pierderi minime în acest sens.

În zilele 11-13 martie CBS-Research a realizat un blitz-sondaj cu tematica COVID-19 în scopul explorării gradului de conștientizare și sensibilizare la pericolul pandemiei.

Pensionarii care își ridică pensia la oficiul poştal o fac la o anumită dată, pe care fiecare beneficiar o cunoaște.

Angajata unei grădinițe dintr-o localitate din Anenii Noi a fost infectată cu coronavirusul de tip nou.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE
Pagina 1 din 6