Important in Economie

 Personalul medical implicat în tratarea pacienților bolnavi de coronavirus și cel care va lucra cu diferite cazuri suspecte de COVID-19 va primi un supliment la leafă de 100% din salariul tarifar.

Preşedintele chinez Xi Jinping, care s-a deplasat marţi într-o vizită-surpriză la Wuhan, a estimat că epidemia de coronavirus este "practic strangulată" în epicentrul ei, potrivit informaţiilor raportate de Xinhua.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

La Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a fost creată, din data de 10 martie curent, o celulă de criză.

Camera inferioară a parlamentului federal rus, Duma de Stat, examinează, marţi, în a doua lectură amendamentele constituţionale dorite de preşedintele rus Vladimir Putin, o reformă prin care acesta urmăreşte să-şi lase amprenta asupra Rusiei în deceniile următoare.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Regimul lui Igor Dodon pregătește fraudarea alegerilor prezidențiale.

Deputatul PPDA Liviu Vovc va cere Procuraturii Generale să se autosesizeze în privința declarației președintelui Igor Dodon, în timpul căreia el pronunță numele pacientei internate cu COVID-19.

Grădinițele, școlile și universitățile din Moldova se închid de miercuri, 11 martie.

Încă două persoane au fost testate cu pozitiv cu coronavirus în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Nu li s-a spus că trebuie să stea timp de 14 zile izolaţi şi nici despre faptul că nu vor putea părăsi în curând ţara.

Femeia de 48 de ani, întoarsă pe 7 martie din Italia în stare gravă a sănătății, care a fost testată pozitiv cu coronavirus, se simte mai bine.

Pagina 1 din 5