Important in Economie

Președintele țării, Igor Dodon, a lansat astăzi, o campanie de colectare de fonduri pentru procurarea unei locuințe pentru o familie cu 6 copii din satul Sîngera, Chișinău.

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, îndeamnă autorităţile să facă tot posibilul pentru a nu permite pătrunderea coronavirusului în Moldova.

Cetățenii ar prefera ca formațiunile PDM și PSRM să facă o coaliție oficială în Legislativ, dar nu una formală. Cel puțin asta arată un sondaj publicat astăzi de IMAS.

Coronavirusul va ajunge şi în România, susţin autorităţile de la Bucureşti. Până atunci, se iau toate măsurile necesare pentru a limita la maximum răspândirea virusului şi contaminarea.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

În contextul coronavirus și al altor afecțiuni respiratorii care sunt răspândite în ultima perioada, măștile medicinale sunt procurate de cetățeni tot mai frecvent.

Șeful statului este sigur că Guvernul condus de Ion Chicu nu va fi schimbat în acest an (până la alegerile prezidențiale) ceea ce va permite implementarea unor proiecte sociale ambițioase, inclusiv modernizarea infrastructurii, cu ajutorul unui credit din partea Rusiei.

Compania JLC vine cu un apel către Președinte, Parlament, Guvern și cere suspendarea articoluluil 21 din legea nr. 306 privind siguranța alimentelor.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Partidul Socialiştilor (PSRM) şi Partidul Democrat (PDM) au un singur centru de comandă şi comunicare, iar mesajele pentru democraţi sunt scrise de oameni ai socialiştilor.

China se pregătea s preia de la americani coroana economiei mondiale, când a pățit-o. În focul producției și exporturilor debordante a făurit și exportat virusul numit Corona. Odată importat, n-ajută doar țuica fiartă.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Moldova ocupă locul 55 printre 180 de ţări ale lumii în care este cel mai bine să creşti copii.

Pagina 1 din 5