Important in Economie

Directorul pentru Rusia, Parteneriatul Estic și OSCE, al Serviciului European de Acţiune Externă Luc Devigne, a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că Uniunea Europeană își dorește mai multă acțiune din partea Guvernului Republicii Moldova în ceea ce privește aplicarea supremației legii.

Tinerii specialişti cu studii medicale şi farmaceutice, plasaţi în câmpul muncii în mediul rural, conform repartizării Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, vor beneficia de indemnizaţii unice majorate, care vor ajunge la 120 mii de lei, faţă de 45 mii cât a fost anterior.

Primarul general, Ion Ceban, a răspuns solicitărilor anunțate de transportatorii de microbuze.

Haos în oraşul Novîe Sanjarî, regiunea Poltava din Ucraina, acolo unde urmează să fie plasaţi în carantină cetăţenii aduşi din oraşul Wuhan, China, scrie presa ucraineană.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Un grup de primari și consilieri raionali ai PDM din raionul Dondușeni au anunțat că părăsesc Partidului Democrat și vor susține grupului parlamentar Pro-Moldova.

Sara Șor, cunoscuta interpretă Jasmin, care este soția lui Ilan Șor, a publicat pe Instagram mai multe fotografii de la munte, alături de Tatiana Navka, soția lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Socialiştii au propus o ieşire din situaţie referitoare la Comisia parlamentară care investighează circumstanţele tentativei de lovitură de stat, organizată de Partidul Democrat din Moldova (PDM) cu ajutorul Curţii Constituţionale (CC) şi a procurorului general.

Este inacceptabil faptul că după şase ani de la frauda bancară ("jaful secolului") nu s-a ajuns la niciun rezultat.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Fracțiunea Partidului Șor anunță acțiuni de protest organizate de susținătorii partidului, în mare parte - pensionari, care se arată nemulțumiți de deciziile Guvernului Chicu de a oferi o indexare mai mică a pensiilor decât prevede proiectul privind indexarea pensiilor care a fost votat în Parlament la finele anului trecut.

Noul grup parlamentar ProMoldova, format din cei șase deputați ex-democrați, în frunte cu Andrian Candu, au ieșit azi la un briefing de presă.

Pagina 1 din 5