Important in Economie

Lectură cu aromă de cafea, acum la Librarius - prima librărie de tip cafenea - deschisă în minunata țară a lecturilor.

Președintele Partidului Politic Uniunea Salvați Basarabia , Valeriu Munteanu, spune că în sudul Republicii Moldova se proliferează acțiuni cu caracter separatist, „sub privirile impasibile sau cu acordul noii guvernări de la Chișinău”.

Președintele Comisie de Anchetă privind furtul miliardului, Alexandru Slusari, spune că a primit mai multe acte în urma unei ședințe secrete, unde s-a discutat starea celor trei bănci UNIBANK, Banca de Economii și Banca Socială.

Șeful misiunii OSCE la Chișinău, Claus Neukirch, a declarat în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Agenția Informațională Moldpres că majoritatea muniției aflate în depozitul de la Cobasna va fi distrusă la fața locului.

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, spune că accidentele care se petrec în ultima perioadă sunt din lipsa unui șef al Direcției poliției municipale.

Regulamentul privind modul de organizare și desfășurare a preselecției candidaților la funcția de Procuror General a fost publicat luni, 30 septembrie, în Monitorul Oficial.

Prim-ministrul Maia Sandu consideră că Adunarea generală a judecătorilor din Moldova a fost desfăşurată cu "încălcarea flagrantă a procedurii".

În anul curent, producătorii moldoveni vor obține o recoltă de mere de circa 670 mii de tone, cantitate practic similară cu cea de anul trecut, conform prognozelor Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe din Moldova „Moldova Fruct”.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Prim-ministrul Maia Sandu consideră că actuala coaliţie de guvernare are mult de lucru, dar nu se ştie cât va rezista.

Procurorul general interimar Dumitru Robu afirmă că ultimele dezvăluiri făcute de Ilan Șor, cu referire la geanta de bani pe care i-ar fi transmis-o Vlad Filat lui Igor Dodon, vor fi verificate.

Pagina 1 din 4