Important in Economie

Proiectul de lege pentru Reforma Procuraturii este o decizie curajoasă, asumată de colegii mei din Guvern, care dă o șansă statului de drept în Moldova”.

Modificările la Legea cu privire la Procuratură, aprobate astăzi de către Guvern, au fost discutate cu partenerii de coaliție.

Târgul posturilor vacante de voluntariat este un eveniment anual al Centrului Republican al Voluntarilor, la care sunt invitați toți doritorii de a deveni voluntari. La târg veți afla despre proiectele actuale ale Centrului de voluntariat, despre direcțiile în care activează Centrul, precum și coordonatorii vă vor alege postul de voluntar potrivit!

Partidul Comuniştilor (PCRM) nu va participa la alegerile primarului Chişinăului, dar va înainta candidaţi în Consiliul Municipal al Capitalei.

Republica Moldova a coborât două poziţii şi se află pe locul 97 printre 162 de ţări şi teritorii incluse în raportul "Libertatea economică în lume - 2019", publicat de centrul "Bendukidze Free Market Center" în colaborare cu Institutul Fraser din Canada.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Preşedintele ucrainean Vladimir Zelenski a avertizat vineri Occidentul împotriva ridicării sancţiunilor impuse Moscovei pentru anexarea Crimeei şi sprijinul acordat separatiştilor proruşi în estul Ucrainei, într-un moment în care Parisul încearcă o apropiere cu Rusia, informează AFP.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Pufuleții fac parte din dieta românilor de zeci de ani și toată lumea îi îndrăgește, însă nimeni nu știe exact cât de periculoși sunt ei pentru sănătatea consumatorilor.

85 de secții de votate vor fi deschise în străinătate pentru alegerile parlamentare noi din 20 octombrie.

Vineri, 13 Septembrie 2019 16:57

CNAS lansează Centrul de Apel specializat

Persoanele care au întrebări ce țin de stabilirea, calcularea sau plata indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă pot obține informații la numărul de telefon: 022 257 777.

La începutul noului an de studii, în instituțiile de învățământ general din țară sunt înregistrate 2.174 de posturi didactice vacante, potrivit datelor prezentate de organele locale de specialitate.

Pagina 1 din 4