Articole filtrate după dată: Marți, 05 Ianuarie 2021

Alianţa Nord-Atlantică "îşi menţine angajamentul de a consolida cooperarea bilaterală şi de a ajuta la modernizarea instituţiilor de apărare şi securitate ale Republicii Moldova".

Comisia parlamentară de anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor care au dus la spălarea banilor în proporții deosebit de mari prin intermediul judecătoriilor și instituțiilor financiar-bancare din Moldova i-a expediat lui Alexandr Stoianoglo, actualmente procuror general, o serie de întrebări.

Pandemia de coronavirus este o pedeapsă divină împotriva omenirii pentru atitudinea sa lipsită de respect faţă de natură, a declarat marţi preşedintele din Belarus, Aleksandr Lukaşenko, citat de agenţiile de presă EFE, Interfax şi RIA Novosti.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 16 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 612 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Dmitri Peskov, secretarul de presă al președintelui rus, a comentat iarăși declarația președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, cu privire la necesitatea retragerii forțelor armate ruse din Transnistria

O bancă din Danemarca, ţara cu cea mai lungă perioadă în care dobânda de politică monetară a băncii centrale este negativă, a început să ofere credite ipotecare pe 20 de ani cu dobândă fixă zero.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o discuție, la telefon, cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Casa Națională de Asigurări Sociale informează că a finanțat plata prestațiilor sociale beneficiarilor de pensii, alocații sociale, suportului financiar, suportului unic, ajutorului de deces, suma totală fiind de 1.236 de milioane de lei.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a cerut Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică să permită redeschiderea instituţiilor de învăţământ din 11 ianuarie.

Pagina 1 din 4