Articole filtrate după dată: Vineri, 22 Ianuarie 2021

Regrupări și mișcări de trupe pe scena politică. Alegerile parlamentare anticipate rămân incerte, dar unele partide dau semnale că au început să se pregătească de campanie.

Problema situației și statutului limbii ruse se pune de trei decenii, nu doar în Republica Moldova, dar mai ales în țările baltice, unde minoritatea rusofonă este și mai importantă numeric decât în Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) este singurul interesat ca alegerile parlamentare anticipate să aibă loc cât mai curând.

Deputații din Partidul Democrat au înaintat un proiect de lege care, potrivit lor, vine să apere primarii, directorii de școală, grădinițele, centrele medicale de abuzurile comise de Autoritate Națională de Integritate.

Încă 17 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 514 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Cei mai buni sportivi ai anului 2020 au fost premiați de către NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive. Este vorba despre luptătoarea Anastasia Nichita și judocanul Victor Sterpu, care au primit câte un cec pentru 10 mii de lei. Ceremonia de premiere a avut loc la Gala Asociației Presei Sportive.

Actualul Parlament își poate duce mandatul până la capăt, dacă deputații se limitează la declarații precum că sunt pentru alegeri anticipate, dar nu întreprind nimic pentru a le provoca.

Preşedintele Partidului socialiştilor, Igor Dodon, consideră că "situaţia din Uniunea Europeană se va înrăutăţi, iar viitorul este în orient".

Nu a fost capabil să merite măcar titlul de măgar de onoare al Găgăuziei.

Pagina 1 din 5