Articole filtrate după dată: Joi, 21 Ianuarie 2021

După ce Curtea Constituțională (CC) a anulat statutul special al limbii ruse pe teritoriul Republicii Moldova, Domnica Manole a venit cu explicații.

Procurorul General al Republicii Moldova, Alexandr Stoianoglo, este privit de presa europeană ca fiind agentul Federației Ruse și principalul jucător al lui Igor Dodon împotriva Maiei Sandu.

Partidul Socialiștilor condamnă cu fermitate decizia Curții Constituționale cu privire la Legea privind funcționarea limbilor pe teritoriul Republicii Moldova, adoptată de Parlament la inițiativa PSRM.

Încă 16 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 670 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a fost chemată astăzi în judecată, pentru că l-ar fi înregistrat în cursa electorală pe actualul președinte, Leonid Oleinicenco.

Igor Dodon se gândește la posibilitatea de a aduce în Moldova vaccinul chinezesc împotriva COVID-19.

Președintele Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor a reacționat la hotărârea instanței de judecată, care îl obligă să-i plătească despăgubiri de 50.000 de lei Maiei Sandu.

Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova /CNOS/ se pregătește de sărbătorirea a 30 de ani de la fondare.

După ce Igor Dodon a împărtășit poze din noul său birou în care se văd renumitele rechizite care costă circa 12.000 dolari, Alaiba a venit cu un comentariu în acest sens, acuzând ex-președintele că este ''hapsân''.

Pagina 1 din 5