Articole filtrate după dată: Miercuri, 20 Ianuarie 2021

Președinta R. Moldova, Maia Sandu, a anunțat miercuri că în această săptămână nu va desemna niciun candidat pentru funcția de premier.

Întrunit în prima sa ședință de după demisia premierului Chicu și a trei miniștri, Guvernul interimar a aprobat astăzi crearea unei Comisii de cercetare prealabilă pentru declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a liniei electrice aeriene care va interconecta sistemul energetic cu cel din România.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Consiliera prezidențială, Olesea Stamate, a anunțat miercuri, 20 ianuarie, că decizia Curții de Apel districtuale a SUA pe cauza Energoalians nu este în câștigul R. Moldova.

Joe Biden a depus jurământul devenind oficial al 46 preşedinte din istoria SUA.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Preşedintele american, Donald Trump, i-a lăsat o scrisoare succesorului său, Joe Biden, miercuri, înainte de a pleca de la Casa Albă.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Decidenții din UE cunosc foarte bine ce se întâmplă în țara noastră. Ei știu cine a împins țara în prăpastie și din cauza cui țara noastră pierde bani și resurse.

Autorităţile americane sunt în alertă după ce a fost semnalată o ameninţare cu bombă la Curtea Supremă din Statele Unite, în acelaşi timp cu sosirea lui Joe Biden la clădirea Capitoliului.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Republica Moldova nu își poate permite un lockdown economic, susține premierul interimar.

Sesiunea de primăvară a Parlamentului va începe pe data de 1 februarie 2021.

Agenţia pentru Intervenţii şi Plăţi în Agricultură (AIPA) este îngrijorată de faptul că "a devenit recent ţinta unei campanii de implicare a acestuia în controverse politice".

Pagina 1 din 6