Articole filtrate după dată: Vineri, 04 Decembrie 2020

Ministerul Sănătății întocmește, o dată la 14 zile, lista țărilor care au o intensitate de transmitere a virusului crescută sau o incidență sporită.

Parlamentul Republicii Moldova a aprobat, astăzi, mai multe Hotărâri care vizează modificarea componenței unor delegații parlamentare și comisii permanente ale Legislativului.

Președinția rusă se arată satisfăcută de votarea legii privind statutul limbii ruse în Republica Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Încă 21 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Alte 1.522 noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova.

"În Moldova, Parlamentul are o majoritate critică şi este suficient ca cel puţin doi deputaţi independenţi să îşi schimbe din nou traiectoria şi ţara se va confrunta cu o criză guvernamentală şi cu alegeri anticipate".

Până astăzi, în Republica Moldova, cazuri de gripă sezonieră nu au fost înregistrate.

Peter Stano, purtătorul de cuvânt al coordonatorului politicii externe și de securitate a Uniunii Europene Josep Borrel, a venit cu o reacție după ultimele evoluții politice de ieri din Parlamentul Republicii Moldova.

Preşedintele în exerciţiu, Igor Dodon, a negat acuzaţiile cu privire la dorinţa de a limita puterile preşedintelui ales, Maia Sandu.

Fracțiunea parlamentară a Partidului „ȘOR” și Platforma „Pentru Moldova” nu participă și nici nu vor participa la formarea coalițiilor în Legislativ.

Pagina 1 din 5