Articole filtrate după dată: Vineri, 06 Decembrie 2019

Premierul Ion Chicu susţine că Moldova va continua parcursul de integrare europeană, dar deocamdată nu este gata să adere la Uniunea Europeană.

O grupare criminală organizată transnațională, specializată în contrabandă cu substanțe radioactive și toxice a fost destructurată de oamenii legii.

Există foarte multe dovezi de implicare a fostului guvern condus de Maia Sandu, în special a ex-ministrei Stamati în eliberarea lui Vlad Filat.

Încheiere Judecătoriei Ciocana prin care a fost dispusă eliberarea lui Vlad Filat din detenție nu a fost atacată doar de administrația Penitenciarului nr. 13.

Președintele Igor Dodon spune că nu-l va da în judecată pe liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

La Judecătoria Buiucani, înconjurat de mascați, s-a făcut văzut și omul de afaceri, Veaceslav Platon.

Republica Moldova ar putea adopta legea anti-bullying în școli.

Cetatea Bender și Circul din Chișinău vor fi renovate conform standardelor internaționale. Lucrările vor fi realizate cu sprijinul Uniunii Europene.

Procurorul general Alexandr Stoianoglo și-a ales trei adjuncți. Este vorba de Ruslan Popov, Mircea Roșioru și Iurie Perevoznic.

Acordul de cooperare dintre Primăria sectorului 6, municipiul București și pretura sectorului Buiucani al Capitalei, a fost semnat ieri, 5 decembrie.

Pagina 1 din 4