Articole filtrate după dată: Miercuri, 04 Decembrie 2019

Odată ce numărul de deputați în Parlament, veniți din partidului Democrat s-a redus după demisia lui Constantin Botnari, vine rândul următorului de pe lista PDM, care este sportivul Radu Rebeja.

Asociația unui grup de companii din Federația Rusă este dispusă să faciliteze exportul fructelor moldovenești pe noi piețe de desfacere.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Ministrul justiției, Fadei Nagacevschi, susține că pe 30 iulie 2019 a fost emisă o primă încheiere a Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, prin care fostului premier Vlad Filat i-a fost redus termenul de ispășire a pedepsei, pentru condiții de detenție inumane și degradante.

Politicienii şi analiştii sunt nedumeriţi în legătură cu eliberarea fostului premier Vlad Filat din închisoare.

Președintele SUA și soția sa au fost fost obligați să aștepte în frig pentru a intra în reședința premierului britanic din Downing Street 10, după o gafă de protocol petrecută înainte de o recepție informală, informează Daily Express.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

După ce Vlad Filat a fost eliberat, Dorin Chirtoacă a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Igor Dodon consideră că în această iarnă Moldova va fi asigurată cu gaze şi energie electrică.

Copiii din Capitală pot beneficia gratuit de caruselul din Piața Marii Adunări Naționale, precum și de poze cu Moș Crăciun.

Circa 10.000 de interceptări ale convorbirilor telefonice au avut loc pe parcursul anului 2018, iar altele 3.300 au fost efectuate anul acesta. Majoritatea interceptărilor au fost inițiate de către Ministerul Afacerilor Interne.

Fostul premier al Republicii Moldova, eliberat ieri din închisoare, Vlad Filat, are o rugăminte către toți cei care vorbesc despre eliberarea sa fie de bine, fie de rău.

Pagina 1 din 4