Articole filtrate după dată: Luni, 02 Decembrie 2019

Alocaţiile sociale acordate în Moldova sunt printre cele mai mici în regiune, iar acordarea lor sporadică generează îngrijorări privind eficienţa alocării.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

PSRM nu va face coaliţie cu PD, pentru că încă acesta e un partid toxic pentru oricare guvernare comună, a declarat președintele moldovean Igor Dodon într-un interviu pentru agenția rusă de știri TASS, citat de TVR Moldova.

Mai multe posturi de televiziune au reflectat activitatea candidatului blocului ACUM, Andrei Năstase, într-un context negativ, iar socialistul Ion Ceban a fost pus într-o lumină pozitivă.

Primăria Chișinău a primit, deja, peste șase oferte de la agenții economici din Capitală, unde își poate schimba locația.

În ultima perioadă se vorbește tot mai des despre necesitatea deschiderii unor aeroporturi internaționale în Sudul și Nordul R. Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Preşedintele Igor Dodon speră că Rusia va acorda Moldovei o linie de credit de $500 mil. în condiţiile oferite de Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Banca Europeană de Investiţii (BEI).

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Granturi în valoare totală de 600 mii de euro vor fi acordate organizațiilor neguvernamentale din raioanele Regiunii de Dezvoltare Sud.

În ultimii şapte ani, Republica Moldova a primit din partea Uniunii Europene între 610 şi 740 mil. euro sub formă de granturi.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Folosind manipulator un pasaj din discurs, deputaţii demagogi din blocul ACUM dezbină ţara şi se dau în spectacol în Parlament.

Rusia se va înconjura de-a lungul frontierei sale cu un sistem neîntrerupt pentru detectarea în avans a lansărilor rachetelor de croazieră, a avioanelor ridicate de la sol în număr mare şi a altor obiective aerodinamice, a anunţat Ministerul Apărării.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME
Pagina 1 din 5