Articole filtrate după dată: Joi, 06 Februarie 2020

Deputatul PPDA Alexandru Slusari consideră că salariul de 11 mii de lei este mic pentru un deputat. Când acesta făcea business, el câştiga până la 25.000 de lei.

Președintele Igor Dodon a confirmat că cea de-a treia persoană care a primit o altă identitate, împreună cu fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov, este milionarul Vaja Jhashi.

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, i-a îndemnat pe partenerii europeni "să adopte sancţiuni împotriva politicienilor corupţi care au sărăcit ţara şi care folosesc instituţiile statului în scopuri personale sau de partid".

Președintele țării, Igor Dodon, este așteptat astăzi, 6 februarie la grădinița nr. 225 din capitală pentru a avea o întâlnire cu copiii și cu educatorii, potrivit unei postări publicate de un părinte în grupul de Facebook Părinți Solidari.

Tarifele pentru transportul interurban au fost majorate, dar condițiile de confort și siguranță au rămas aceleași pentru pasageri.

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a numit principalele riscuri ce ţin de viitoarele alegeri prezidenţiale.

„Parlamentul nu poate fi privatizat pe potriva hotelului Codru”. Asta a declarat deputatul PPDA Iurie Reniță, nemulțumit de faptul că ședințele Parlamentului se amână atunci când șefa Legislativului, Zinaida Greceanîi, se află în deplasare.

Proiectul de lege care prevede înlocuirea sintagmei ”limba moldovenească” cu ”limba română” în mai multe acte oficiale nu a fost introdus pe ordinea de zi a şedinţei Parlamentului.

Ofițerii Centrului Antiterorist al SIS a RM de comun cu reprezentanții Agenției Naționale de Reglementare a Activității Nucleare și Radiologice (ANRANR) au identificat un nou lot de surse radioactive cu termenul de exploatare expirat, deținute contrar normelor legale, precum și cantități enorme de deșeuri chimice toxice.

Deputatul democrat Vladimir Cebotari a recunoscut că el este autorul unui amendament legislativ care a dus la o creștere spectaculoasă, cu mii de lei, a salariilor deputaților, din luna ianuarie.

Pagina 1 din 5

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE