Articole filtrate după dată: Miercuri, 05 Februarie 2020

Lista serviciilor oferite în cadrul Programului unic al asigurării obligatorii de asistență medicală se extinde. Decizia s-a luat astăzi la Guvern.

Fostul director al Serviciului de Informație și Securitate de la Chișinău (SIS), Vasile Botnari, este singurul responsabil de expulzarea profesorilor turci din R. Moldova, a afirmat procurorul general Alexandr Stoianoglo care a declarat că învinuitul și-a recunoscut vina.

Fostul deputat PDM, Constantin Țuțu, se află în România. Declarația a fost făcută de ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, care spune că a primit această informație de la autoritățile române.

În orice sat ai merge, nu mai vezi peisajul de altă dată pe care îl cunoaștem din copilărie - o cireadă numeroasă de vaci și o fermă. Cei care s-au aventurat în asemenea afaceri regretă acum.

Guvernul de la Chișinău urmează să inițieze semnarea unui nou Memorandum cu Fondul Monetar Internațional (FMI).

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

În urma a mai multor proteste, Guvernul a acceptat majorarea tarifului de la 48 de bani la 70 de bani pentru fiecare kilometru parcurs, în cazul curselor interurbane.

Un alt deputat democrat ar fi avut o întâlnire cu preşedintele Igor Dodon. Violeta Ivanov a fost observată, luni, în timp ce ieşea din clădirea Preşedinţiei. Momentul a fost surprins de jurnaliştii de la anticorupţie.md.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o nouă avertizare de schimbare bruscă a vremii.

O parte din banii din creditul promis de autoritățile Federației Ruse Republicii Moldova ar putea să ajungă în Republica Moldova fie la finele lunii februarie, fie la începutul lunii martie.

Vasile Botnari, ex-directorul SIS și-a recunoscut, în exclusiv, vina privind expulzarea profesorilor turci.

Pagina 1 din 5

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE