Articole filtrate după dată: Luni, 03 Februarie 2020

Vom avea zăpadă și troiene ca-n iernile adevărate, cel puțin asta transmit meteorologii.

La Stadionul Dinamo din Capitală au început să perceapă taxe pentru folosirea benzilor de alergare în aer liber.

Raiderul nr. 1 în spațiul CSI, Veaceslav Platon a fost scutit recent de 12 ani de pușcărie după ce Curtea de Apel Chișinău a hotărât să anuleze și să caseze în totalitate decizia judecătoriei Chișinău din acest dosar.

Intenţiile Moldovei de a acorda un statut special Transnistriei ar trebui să fie îngrijorătoare pentru Ucraina, consideră analistul politic ucrainean Leonid Litra.

Preşedintele Igor Dodon i-a felicitat pe cetăţenii Republicii Moldova cu prilejul împlinirii a 661 de ani de la întemeierea Statului Moldovenesc.

Autorităţile capitalei trebuie să înceteze lupta cu dezvoltatorii oneşti, să se clarifice mai întâi la ei, căci "adevărata mafie mobiliară se află în Primăria Chişinău, susţine Marcel Darie, preşedintele Asociaţiei Patronale a Dezvoltatorilor Imobiliari din Moldova, creată recent.

Prim-ministrul Ion Chicu apreciază optimist posibilitatea deschiderii din partea Rusiei a unei linii de creditare pentru Moldova în sumă de $500 mil.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Serviciul Meteorologic de Stat a emis avertizare de schimbare bruscă a vremii pentru perioada 5-6 februarie. Astfel, sinopticienii anunță cod galben și portocaliu în țara noastră.

Businessmanul bulgar, Vasile Bojkov, a fost reținut în Emiratele Arabe Unite.

Începând cu ziua de luni, 3 februarie şi pe parcursul întregii luni, toate ministerele din R. Moldova vor desfășura ședințele lărgite ale colegiilor lor, la care vor fi făcute publice rezultatele pentru 2019 dar şi prioritățile pentru 2020.

Pagina 1 din 5

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE