Articole filtrate după dată: Vineri, 14 Februarie 2020

Meteorologii prognozează un sfârşit de săptămână cu temperaturi până la 10 grade Celsius şi ploi în centrul şi nordul ţării.

Ambasada Republicii Moldova în Japonia continuă monitorizarea situației vasului de croazieră „Diamond Princess”, ancorat în portul nipon Yokohama, și se află în legătură directă cu cetățenii ţării noastre, starea cărora este bună.

Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul și Acțiune și Solidaritate au venit cu o reacție în urma mesajului dur adus de președintele Igor Dodon, ambasadorilor UE în RM.

Președintele Igor Dodon a venit cu soluția pentru a scăpa de creditul de 30 de mln. de euro, pentru construcția Arenei Chișinău.

Belarusul va procura petrol din alte ţări, chiar dacă acesta va fi mai scump decât cel rusesc.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Preşedintele Igor Dodon a declarat că regimul oligarh şi "schemele frauduloase" din Moldova nu mai există şi nu vor mai fi niciodată

Regiunea transnistreană și Republica Moldova ar exista separat de mai multe decenii și și-au format propriile organisme de stat.

După ce fostul său avocat, Igor Popa, a anunțat că a depus o plângere penală în Germania împotriva lui Vlad Filat, ex-premierul susține că așteaptă să prezinte și el niște probe contra acestuia.

Secretarul General al Parlamentului, Adrian Albu, a susținut astăzi un briefing privind implementarea Sistemului informațional e-Parlament, inclusiv e-vot și a făcut precizări cu privire la procedura de achiziție a tabletelor PC pentru deputați.

Preşedintele Republicii Moldova spune că terenul aferent Arenei Chişinău trebuie vândut, pentru ca statul să poată întoarce creditul din contul căruia se construieşte Arena.

Pagina 1 din 5

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE