Articole filtrate după dată: Joi, 13 Februarie 2020

Fostul șef de partid al Maiei Sandu, Vlad Filat, consideră că în 2016 Andrei Năstase avea mai multe șanse de a deveni președinte decât liderul PAS. Declarația a fost făcută, ieri, în cadrul unei emisiuni, la Jurnal TV.

Până la 31 decembrie 2019 din contul bugetului de stat au fost achitate deja 2,34 milioarde lei pentru plata dobânzilor şi achitarea creditelor de urgenţă acordate de Banca Naţională a Moldovei celor trei bănci implicate în furtul miliardului.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Utilizarea și comercializarea pungilor de plastic și a veselei de plastic vor fi sancționate. Parlamentul a aprobat, în lectura a doua, în ședința plenară de astăzi, un proiect de modificare și completare a Codului Contravențional.

Eduard Harunjen confirmă faptul că a fost acasă la Igor Popa, fostul avocat al lui Vladimir Filat, chiar în seara din ajunul arestării acestuia în Parlament.

Președintele Igor Dodon a acordat un interviu pentru Almanah Politic – 2019, în care a vorbit despre situația actuală din țară, dar și despre evenimentele din 2019.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a anunţat, joi, decesul a două persoane în cazul cărora a fost confirmată gripa, fiind vorba de un bărbat de 50 de ani şi o femeie de 52 de ani, cu patologie asociată.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Vlad Filat este de părere că Vlad Plahotniuc „este periculos pentru societate” și „nu este cu toate acasă”.

Președintele țării, Igor Dodon, susține că anul 2020 este unul dificil, inclusiv pentru că este un an electoral. Și, în opinia sa, provocarea de bază va fi încercarea destabilizării situației, cu implicarea forțelor interne și externe

Dacă până nu demult era pus la îndoială faptul ieșirii lui Filat la libertate, atunci apariția acestuia de ieri la Jurnal TV a făcut claritate în legătură cu acest subiect.

Guvernul a dat aviz negativ inițiativei legislative a unui deputat privind instituirea unui moratoriu asupra controlului de stat la întreprinderile micro, mici și mijlocii, invocând irelevanța argumentelor necesare pentru instituire.

Pagina 1 din 5

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE