Articole filtrate după dată: Miercuri, 12 Februarie 2020

Compania "Premier Energy" (fosta "Gas Natural Fenosa" - "I.") anunţă concurs pentru achiziţionarea de energie electrică pentru a fi livrată consumatorilor moldoveni începând cu 1 aprilie 2020.

Liderul Platformei DA a recunoscut că în ultima perioadă, din „motive obiective, dar și subiective”, nu din vina formațiunii pe care o conduce, dialogul cu cei de la Partidul Acțiune și Solidaritate a fost mai mult lipsă.

Astăzi, 12 februarie, a avut loc ședința lărgită a Colegiului Serviciului de Informații și Securitate al Republici Moldova la care a participat și șeful statului, Igor Dodon.

Fostul ministru al Internelor, Andrei Năstase, își arogă drept merit personal faptul că inspectorii de patrulare au uniforme noi, din Franța, doar că acestea contravin legislației moldovenești.

Luptătorii moldoveni de stil greco-roman Donior Islamov (67 kg) și Anatolie Popov (72 kg) vor lupta miercuri, în seara zilei, pentru a intra în posesia medaliilor de bronz la Campionatul European care se desfășoară la Roma (Italia).

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT

Procurorul general a venit astăzi cu unele detalii cu privire la dosarul în care este implicat fostul şef al Procuraturii Anticorupţie Viorel Morari.

Locuitorii Capitalei sunt revoltaţi că au primit facturi mai mari la căldură pe luna ianuarie.

Ministerul Sănătății din Japonia este aproape sigur că a crescut numărul persoanelor infectate cu coronavirus de pe Diamond Princess, nava plasată în carantină la bordul căreia se află 17 români - doi turiști și cinci angajați.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Sfântul Valentin, chiar dacă este o sărbătoare împrumutată în cultura românească, a devenit neoficial Ziua Îndrăgostiților la români, devansând “autohtonul” Dragobete.

Pe numele ex-șefului Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost deschis un nou dosar penal, acesta fiind suspectat de îmbogățire ilicită și spălare de bani în proporții deosebit de mari, cu folosirea situației de serviciu.

Pagina 1 din 5

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE