Articole filtrate după dată: Marți, 11 Februarie 2020

Zeci de oameni dintr-un complex rezidențial din Hong Kong au fost plasați în carantină după ce noul coronavirus s-a răspândit prin țevile clădirii, scrie New York Times.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Guvernul intenționează să cumpere imobile peste hotare, unde ar urma să-și aibă sediul ambasadele Republicii Moldova.

Premierul R. Moldova, Ion Chicu, susține că pentru avizarea pozitivă a proiectului de lege cu privire la anularea majorării salariilor deputaților sunt necesare rectificări la buget, iar acest lucru nu este recomandabil.

Fostul președinte Vladimir Voronin nu îl consideră pe succesorul său, Igor Dodon, drept președinte legitim al Republicii Moldova, iar la ultima dată când cei doi s-au întâlnit chiar a refuzat să-i dea mâna.

În timp ce echilibrul epidemiei de coronavirus din China se clatină, din Germania sosesc știri care riscă să arunce noi umbre asupra răspândirii superpneumoniei care face să tremure globul.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Împrumutul pe care Republica Moldova îl negociază cu Federația Rusă va fi unul „suveran”, adică banii vor fi acordați fără anumite condiții, a anunțat astăzi premierul Ion Chicu.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Anunțul făcut de președintele Igor Dodon că o parte din profitul Băncii Naționale va fi direcționat în bugetul de stat pentru a compensa mijloacele pe care trebuie să le plătească cetățenii în urma așa numitei „legi a miliarului” a provocat discuții aprinse.

Ar fi putut cumpăra trei automobile, dar au decis să investească întreaga sumă într-unul singur. Este vorba despre funcționarii de la Primăria municipiului Soroca.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Svetlana Crasnoselscaia, soția liderului de la Tiraspol deține cetățenia România.

Președintele țării a asigurat că în funcția de ambasador vor fi numiți doar profesioniști, nu cum a fost până acum, pentru că „salariul pe care-l primesc este din impozitele achitate de contribuabili pentru a reprezenta țara și nu pentru a se odihni”.

Pagina 1 din 5

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE