Articole filtrate după dată: Luni, 10 Februarie 2020

Măştile medicinale par să fi devenit un lux în farmaciile din Capitală. În plin sezon de viroze, dar şi în contextul ameninţării globale cu Coronavirus, acestea fie sunt de negăsit, fie se vând la preţ exagerat.

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Olesea Stamate, regretă că dreapta politică a ajuns să fie dispersată în vederea scrutinului parlamentar nr. 38 – Hîncești, acolo unde componentele blocului ACUM, PAS și PPDA, susțin candidați diferiți.

Mai multe treceri subterane din municipiul Chișinău vor fi reparate anul acesta. Este promisiunea făcută astăzi de primarul capitalei, Ion Ceban, la ședința operativă a Primăriei.

Concertul Rock Symphony, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Tiraspol cu susţinerea Uniunii Europene, a adunat 135 de muzicieni de pe ambele maluri ale Nistrului, inclusiv 95 de copii.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE

Autoritățile din capitala chineză Beijing au luat decizia de a interzice oricărei persoane sau mașini străine de a intra în oraș, scrie Taiwan News, care citează Beijing Daily.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

În ianuarie, activele oficiale de rezervă ale Băncii Naţionale a Moldovei (BNM) au constituit $3,048 mlrd. şi s-au redus în decurs de o lună cu $10,79 mil.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Chişinăul pledează pentru depolitizarea aspectelor legate de efectuarea operaţiunilor de import-export de către agenţii economici din regiunea transnistreană, cu înregistrarea şi documentarea corespunzătoare a activităţii antreprenorilor de profil la organele competente ale Republicii Moldova.

Pentru Partidul Democrat (PDM), prioritate în 2020 este "procesul de resetare a partidului, astfel încât acesta să-şi consolideze poziţia de formaţiune proeuropeană de orientare socială, care să aibă în prim plan interesele oamenilor".

Șefa-adjunctă a Direcției municipale Sănătate, Viorica Baltă a anunțat la ședința operativă de astăzi a Primăriei că un copil de la grădinița numărul 203 din Ghidighici ar suferi de tuberculoză.

Ediţia din anul curent a turneului de lupte libere “Invită Nicolae Oriol”, rezervată juniorilor, desfăşurată la Centrul de pregătire a loturilor naţionale, a reunit sportivi din România, Ucraina şi Republica Moldova.

Publicat în IMPORTANT ÎN SPORT
Pagina 1 din 6

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE