Articole filtrate după dată: Joi, 05 Septembrie 2019

Vicepreședinta Partidului Șor, deputata Marina Tauber, susține în continuare că liderul formațiunii, Ilan Șor, nu este plecat din R. Moldova, chiar dacă autoritățile de la Tel Aviv au trimis o informație oficială la Chișinău că Șor a intrat pe teritoriul statului Israel.

Preşedintele rus Vladimir Putin a respins joi posibilitatea încheierii unui tratat de pace între Rusia şi Japonia, care să pună capăt oficial celui de-al doilea război mondial.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică a Parlamentului, Chiril Moțpan, afirmă că, din punctul său de vedere, „pe 6 septembrie 2018 în Republica Moldova a avut loc o ordinară răpire de persoane, acțiune penală săvârșită cu încuviințarea unor demnitari de stat și cu participarea structurilor statului”.

În luna septembrie, la Minsk au loc patru sărbători ale culturilor naţionale, iar prima sărbătoare, de duminică, 8 septembrie, va fi Ziua Culturii Moldoveneşti.

Publicat în IMPORTANT ÎN SHOWBIZ

După imaginile video publicate astăzi de Ilan Șor pe rețelele sociale în care i-a asigurat pe cetățeni că „vin la voi”, în spațiul public a apărut întrebarea dacă ar putea acesta să scape de arest în cazul în care ar reveni în R. Moldova pentru a se lansa în cursa electorală.

Virusul West Nile (VWN) aparține familiei Flaviviridae și este un membru al complexului de flavovirusuri transmise de artropode, din care face parte și virusul encefalitei japoneze.

Moldova ocupă locul 67 printre 140 de ţări ale lumii după nivelul securităţii pentru turişti, urcând două poziţii în Clasamentul internaţional al competitivităţii turistice 2019 (The Travel and Tourism Competitiveness Report), elaborat o dată la doi ani de către experţii Forumului Economic Mondial (WEF).

Vizita a 11 experţi ruşi ai Serviciului Federal pentru Supravegherea Veterinară şi Fitosanitară a Rusiei, în Republica Moldova, s-a încheiat.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Modificările aduse la Codul Electoral, votate de Parlament pe 15 august, sunt salutabile, doar că au fost puse în practică după stabilirea datei alegerilor.

Premierul Maia Sandu consideră că actualmente nu există premise pentru reglementarea conflictului transnistrean.

Pagina 1 din 5