Articole filtrate după dată: Vineri, 08 Noiembrie 2019

Fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakaşvili, a aterizat în această după-amiază pe Aeroportul Internațional Chișinău.

Retragerile de trupe dintr-un segment din regiunea Donbass din estul Ucrainei vor începe sâmbătă la 10.00 GMT, a anunţă vineri, 8 noiembrie, într-un comunicat Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE).

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Prim-ministra Maia Sandu a susținut un discurs azi, în fața deputaților din Parlament în care a prezentat proiectul pentru modificarea Legii Procuraturii în Parlament.

Corupţia şi legile vulnerabile costă anual cetăţeanul Moldovei 150-230 euro.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

Deputatul blocului ACUM, Lilian Carp, a declarat că Guvernul Maia Sandu va fi demis, iar noul Cabinet va fi condus de actualul consilier prezidenţial, fostul ministru al Finanţelor, Ion Chicu.

Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Moldova a înaintat moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului în contextul angajării răspunderii în fața Parlamentului asupra proiectului de lege pentru modificarea Legii nr.3/2016 cu privire la Procuratură, înregistrat la Parlament în data de 6 noiembrie 2019 cu numărul 252 și a exprimat neîncrederea în Guvernul Republicii Moldova investit.

O fetiță îndeamnă toți șoferii din Republica Moldova să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice.

Prim-ministrul Maia Sandu a făcut declarații de presă la ședința plenară a Parlamentului.

Un grup de 20 de comandanţi ai Armatei Naţionale au absolvit cu succes un curs organizat de Ambasada Marii Britanii în Moldova.

Afacere cu gust de cașcaval la Pelinia, raionul Drochia. De mai bine de jumătate de an, familia Țurcanu produce brânzeturi din lapte de vaci, sută la sută naturale.

Publicat în IMPORTANT ÎN RAIOANE
Pagina 1 din 5

ALTE ȘTIRI DE LA INSITUȚIILE PUBLICE