Articole filtrate după dată: Miercuri, 06 Noiembrie 2019

În prezent, peste 90% din activele sistemului bancar din Republica Moldova sunt controlate de acţionari străini din ţările Uniunii Europene.

Publicat în IMPORTANT ÎN ECONOMIE

În ultimele luni, în Republica Moldova a crescut numărul cazurilor de escrocherie online, care țintesc persoanele ce vând bunuri pe site-urile de anunțuri și rețele de socializare.

Zece deputați democrați, care ar fi controlați de fostul lider al partidului Vladimir Plahotniuc, intenționează să părăsească fracțiunea parlamentară, scrie Tribuna.md, bazându-se pe surse demne de încredere.

Andrian Candu a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook, după ce premierul Maia Sandu a declarat că sunt doar doi nemulțumiți de activitatea Guvernului și aceștia sunt Andrian Candu și Igor Dodon.

 Liderul PAS, Maia Sandu, încearcă să provoace deliberat căderea Guvernului.

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, spune că nu va pleca din fruntea ministerului, chiar dacă președintele țării, Igor Dodon, a declarat, anterior, că este nemulțumit de situația economică a țării, și va cere remanieri în Guvern.

Petru Bobu, membrul comisiei de preselectare a candidaților la funcția de procuror general, respinge acuzațiile precum că punctajul oferit de el a dus la faptul ca rezultatele finale ale concursului să fie denaturate.

În ajun, în Bavaria s-a încheiat o nouă conferinţă de consolidare a încrederii în reglementarea transnistreană, organizată cu sprijinul Ministerului Federal al Afacerilor Externe al Germaniei şi OSCE.

Deputatul Sergiu Litvinenco și-a expus opinia pe marginea deciziei luate în privința anulării concursului pentru funcția de procuror general interimar.

Directorul executiv al „Asociației pentru Democrație Participativă”, Igor Boțan, unul dintre membrii comisiei de preselecție a candidaților pentru funcția de procuror general, se arată total dezamăgit de decizia Ministrei Justiției de a anula concursul.

Pagina 1 din 4