Articole filtrate după dată: Miercuri, 09 Octombrie 2019

Vreau să cred că toate deciziile instanţelor de judecată sunt luate în mod transparent, dar justiţia trebuie reformată.

Guvernul va acorda un nou lot de ajutoare materiale Consiliilor raionale Ocnița și Glodeni în scopul lichidării consecințelor calamităților naturale din primăvara și vara acestui an.

Consiliul pentru siguranța rutieră va fi convocat la 10 octombrie în ședință pentru a discuta problemele legate de ultimele accidente, soldate cu morți și zeci de răniți, și va veni cu soluții, a anunțat miercuri, 9 octombrie, după ședința Guvernului prim-ministrul Maia Sandu.

Femeile din Iran vor avea din nou acces pe stadioanele de fotbal din țară, după ce FIFA a amenințat cu suspendarea federația iraniană de fotbal, informează The Guardian.

Publicat în IMPORTANT ÎN LUME

Un câine păzeşte de două săptămâni locul unde a murit într-un accident rutier un tânăr de 21 de ani.

Fostul ministru al Apărării, Eugen Sturza, a venit cu o reacție după ce deputatul Mihai Popșoi a declarat că Vlad Plahotniuc ar fi dat indicații Armatei Naționale să nu se supună noului Guvern, condus de Maia Sandu.

Firmele din transportul auto de pasageri trebuie să îmbunătățească calitatea mijloacelor de transport care în multe cazuri nu corespund standardelor.

Ministrul Apărării, Pavel Voicu, efectuează în perioada 8-10 octombrie o vizită oficială în Ucraina.

Joi, 10 octombrie, invitatul platformei de sondaje Votum.md va fi Vladimir Cebotari - candidat la funcția de primar al Capitalei din partea Partidului Democrat.

O persoană cu vârsta de 53 de ani, membrul unei grupări criminale, domiciliat în raionul Briceni, a fost reținut fiind suspectat de organizarea migrației ilegale în Cehia.

Pagina 1 din 5